söndag 3 september 2017

Målar mer Guldgult på östra fasaden

I helgen har vi målat vidare med det guldgula. Det tar ganska lång tid då det är väldigt mycket kant-i-kant målning mot det vita. Vi använder små konstnärspenslar. 

5 kommentarer:

  1. Det blir jättefint! Ser fram emot att följa bytet av fönster och fasad på torndelen. Det kommer ge ett helt annat intryck när ni byter de gigantiska fönstren.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Ola,
      tack så mycket för din kommentar. Det värmer verkligen. Nu har vi 11 fönster som skall göras i ordning under vintern. Sen skall vi börja med torndelen.

      MVH
      Casper

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Hej . Satt o letade bilder på källarfönster då en gammal bild på ert hus dök upp. Blev såklart nyfiken o som fönsterhantverkare o byggnadsvårdare kan man inte bil annat än lycklig när jag såg er fantastiska blogg. NI ger verkligen huset o arkitekten sitt liv tillbaks o gör en verklig insats för byggnadkulturen och eftervärlden. Glad hälsningar Tittit Hardingz Saxmark / Fönsterdoktorn i Stenungsund.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Tittit,
      Tack så otroligt mycket för din fina kommentar. Det glädjer oss verkligen var gång någon blir glad av vårat bloggande. Var inne på din hemsida och såg att du jobbat med Sillen. Han har hjälpt oss med en hel del tips via bloggen när det gäller fönsterrenovering.

      MVH
      Casper

      Radera