söndag 18 oktober 2015

Isolerar klart och pappar västra väggen i hallen.

Denna del av hallväggen har man byggt upp av det man hittade. Inget är rakt eller följer något form av mönster. Dessutom har det suttit ett fönster som man spikade igen när man satte upp eternit. Hur som helst. Nu är allt isolerat med linull och vi har förberett för att kunna sätt upp en TV på väggen.  

Vindpappa över allt så att man slipper se det. Här skall vi ha pärlspont när det är klart. 

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Fastnade egentligen på er blogg när jag sökte efter försärka bjälklag... Men såg detta inlägget och funderade. Jag har tidigare satt asfaltpapp på insidan, men har på senare tid tänkt om. Det är kanske ingen höjdare med asfalt på insidan... Jag hat istället använt ängbroms från claessons. Det är tydligen rekomendationen till linisolering och träfiberisolering som jag använder.
    Eller hur tänker ni?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mvh
      Stefan Becker

      Radera
    2. Hej,
      vi har använt örnens vindpapp primärt mellan timmer och fasadpanel men på den delen av huset som är reglad (trapphuset) så har vi faktiskt satt vindpapp på både ut- och insida. Det beror främst på att det blåste in så förfärligt mycket här när vi började och ville få det tätt. Vi känner inte till Ängbroms men skall kolla upp det. Tack för det.

      MVH
      Casper

      Radera